magyar
 Kosár
 0 Termék(ek)
  Szállítási feltételek

  Keresés

  Vevőszolgálat

  Regisztráció

  Bejelentkezés

        Kategóriák
Autós üléshuzatÚJ TERMÉK !!!Szexi KötényVicces KötényBudapest kötényBoxer alsóTangaFélkötényDupla Kötény

        Kategóriák
 
Adatvédelmi információk
A Koteny.hu számára elsodleges fontosságú a látogatók adatainak védelme. A birtokunkba jutott személyes jellegu információkat bizalmasan kezeljük, látogatóink személyiségi jogait minden rendelkezésünkre álló eszközzel megvédjük.

A személyes adatok megadása a portál megtekintésének nem feltétele, azonban bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez elengedhetetlen a személyes információk rendelkezésre bocsátása. Ennek célja egyrészt a látogatók azonosítása, másrészt statisztikai jellegu. Ezen információk megadásakor a felhasználók beleegyeznek abba, hogy a szolgáltatások igénybevételekor azonosításuk érdekében személyes adataikat felhasználjuk.

Weblapunkon a személyi adatoktól eltéro, a belépo böngészoprogramok által adott adatokat, beleértve az IP (Internet Protocol) címeket és egyéb információkat is gyujtünk, melyek kizárólag statisztikai célokra használunk fel.

A webáruházon kersztül megvásárolt termékeket 8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. (A tangákat és boxereket higyéniai okokból a vonatkozó szabályok szerint nem vehetjük vissza.)

A Koteny.hu a rendelkezésére bocsátott személyes információkat harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetové.

A személyi adatokat a Koteny.hu a felhasználó beleegyezése nélkül harmadik fél rendelkezésére bocsájthatja, amennyiben arra törvény vagy bírósági határozat értelmében szükség van, ezen felül kormányzati hatóságokkal bunügyi nyomozásban való együttmuködés céljából, valamint, ha a Koteny.hu tulajdonának és a szerzodésben foglalt jogainak védelme azt megköveteli.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát felfüggesszük, illetve oldalainkat minden olyan személy elol elzárjuk (és minden ilyen személy ellen törvényes úton fellépjünk), aki érdekeinket sérto módon jár el. Az érdekeinket sérto tartalmakat oldalainkról eltávolítjuk.

A Koteny.hu oldal más weboldalakra vezeto linkeket is tartalmaz. Az ezeken az oldalakon elhelyezett információk és adatvédelmi irányelvek helytállóságáért felelosséget nem vállalunk.

Nem vállalunk felelosséget semmilyen káresetre, amely bárkinek az oldalainkon megjelent információkkal kapcsolatos, illetve bármilyen az oldalaink látogatásából eredo egyéb káresetére vonatkozik.
Folytatás
Kezdőlap    Felhasználó    Új Termékek    Kosár    Kézbesítési információk    Adatkezelésrol